SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum - 13/03/2019
17:00

Plats
SEB

Kategorier Inga Kategorier


I Arenastaden i Solna ligger Sveriges största nybyggda kontor, vars totalyta är 97.000 kvm och ska bli arbetsplats för cirka 4.500 SEB-medarbetare. Stadsdelen är en av norra Europas modernaste, där hållbarhet är ett viktigt ledord i utvecklingen.

SEB har i sitt nya kontor i Arenastaden gjort den största privata konstsatsningen i Sverige på senare år med en investering på närmare 50 miljoner kronor. Konstsamlingen har ett samtida nordiskt fokus med verk av Olafur Eliasson, Jochum Nordström, Cajsa von Zeipel, Ann Edholm, Jeppe Hein, Klara Kristalova, Ulf Rollof och många andra. Måleri, fotografi, skulptur och videoverk samsas i de tre huskropparna som har olika teman: Urbant, Porträtt och Moder Jord. Dessutom finns en specialsamling med verk av tio av Sveriges främsta kvinnliga konstnärer genom tiderna till exempel Julia Beck, Hilma af Klint, Sigrid Hjertén, Karin Mamma Andersson och Vera Nilsson

Välkomna till SEB, Stjärntorget 4 i Arenastaden i Solna onsdagen den 13 mars klockan 17.00 då Ylva Lipkin guidar oss runt.

Max 25 personer.  Pris: 150 kronor per person.

Anmälan senast den 4 mars.
Betalning senast den 4 mars till bankgiro 865 – 6134.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.