Inställda aktiviteter

Kära vänner!

Vårt kära Waldemarsudde håller stängt tills vidare med anledning av Coronapandemin. Vi tvingas därför ställa in Karin Sidéns visning av Lena Cronqvist och konserten med Lilla Akademien den 27 april. Även ”Vännernas dag” den 18 maj får skjutas upp och vi hoppas kunna genomföra dessa tre aktiviteter senare. Vi återkommer med besked huruvida Högtidsdagen den 25 maj och utflykten till Rydboholms trädgård kommer äga rum som planerat.

Det är förvisso märkliga tider och vårt kära museum tvingas hålla stängt. Vi kan rekommendera en promenad i parken där kafé Ektorpet håller öppet.

Det är minst sagt bekymmersamt för Waldemarsudde i dessa dagar med anledning av uteblivna entréavgifter. Med muséets höga självförsörjninggrad innebär den ofrivilliga stängningen ett stort avbräck. Vi i vänföreningen kommer att behöva stötta museet utöver vad vi normalt bidrar med,

Vi återkommer längre fram i detta ärende men intill dess kan vi alla handla i webshopen. Man kan aldrig ha för många Waldemarsuddekrukor.

Glad Påsk
önskar
Hans Dyhlén
(ordf.)